Kwaliteitsnormen

Bij Quattro Expertise zoeken we altijd naar manieren om ons werk nóg beter te doen. Daarom dat wij werken we veilig en gezond door de normen van onze certificeringen. Lees hieronder met welke certificeringen wij onze kwaliteit waarborgen.

Het neerleggen van een onafhankelijke kwaliteitsnorm voor de bouwkundige opname leidt tot uniforme kwaliteit en daarmee tot een hogere waardering van de verrichte werkzaamheden. Daarvan heeft iedere partij, die betrokken is bij bouwactiviteiten of daarbij ontstane schade, profijt.

Welke kwaliteitsnormen heeft Quattro Expertise?

Quattro Expertise werkt veiliger door onze VCA*

VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Met ons VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Wij laten hiermee zien dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden en zijn hierdoor een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer.

Bekijk hier ons VCA-certificaat.

Welke kwaliteitsnormen hebben onze bouwkundige opnames?

Bij onze bouwkundige opnames zijn altijd een experts betrokken die staan ingeschreven bij het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE). Hierdoor bevat onze rapportage de juiste deskundigheid en voldoet onze bouwkundige opname aan de NIVRE-norm en de KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 5024. Het branchebestuur van het NIVRE heeft algemene opname-uitgangspunten gedefinieerd en heeft hier ook de methode bij beschreven die moet worden gehandhaafd bij uitvoering van een opname. Hiermee is een onafhankelijke kwaliteitsnorm vastgesteld waar de bouwkundige opname aan moet voldoen.

Bekijk hier onze plek in het NIVRE-register.

Lees hier hoe wij zorgen voor de beste opdrachtgevers- en bewonerservaring met onze bouwkundige opnames.

 

Risicoanalyse

Wij starten met een risicoanalyse van de werkzaamheden in relatie tot de omgeving.

Lees meer

Bouwkundige opname

Om onduidelijkheid over schades te voorkomen laat je ons een bouwkundige opname uitvoeren.

Lees meer

Monitoringsplan

Een monitoringsplan beschrijft de risico's en maatregelen voor de omgeving van een project.

Lees meer

Realtime monitoring

Om schadeloos te bouwen monitoren onze sensoren jouw project 24/7, realtime en online.

Lees meer
Al onze diensten