Over Quattro Expertise

Bij Quattro Expertise zijn we dagelijks met ruim veertig mensen aan de slag om jou te helpen met bouwen zonder schadeclaims uit de omgeving. Dit doen we al sinds 2006 door vooruitstrevend, betrokken en oplossingsgericht te werken onder het motto #doehetgoed.

Ons team

Ons doel is: slimme oplossingen bedenken voor onze klanten, om elk bouw- of infraproject te realiseren zonder dat dit tot schade aan eigendommen van derden leidt. Wij zoeken steeds naar betere en efficiëntere manieren om processen te optimaliseren en onze klant beter te kunnen bedienen. Daarbij denken we graag buiten de kaders. En heeft iemand op korte termijn iets nodig? Dan zetten we een tandje bij om te kijken of we nog iets kunnen regelen. We zijn een bedrijf met een tikje Brabantse gemoedelijkheid en een sfeer van ‘goed zijn in wat je doet’.

Accountmanager

ejongeneelen@q-e.nl

Accountmanager

mdehaan@q-e.nl

Accountmanager

jcastien@q-e.nl

Teamleider onderzoek en advies

jbrouwers@q-e.nl
Bekijk het hele team

Quattro Expertise in cijfers

Begonnen met een focus op Zuid Nederland, maar inmiddels zijn we in heel Nederland actief. In de kaart hieronder is aan de blauwe stippen te zien op welke locaties wij bouwkundige opnames hebben uitgevoerd. De poppetjes staan voor de locaties vanwaar onze experts werken.

17.370.174

foto's gemaakt

343.756

vooropnames uitgevoerd

333

aantal sensors nu live

4.747

claims voorkomen per jaar

€ 11.867.500

claimkosten bespaard per jaar

51

medewerkers

Onze rol in de wereld

Duurzaam bouwen
We hopen de wereld altijd net iets beter te maken. Niet alleen door lokale maatschappelijke doelen te steunen in onze thuisbasis Oosterhout. Maar ook door steeds meer elektrisch te rijden en bezig zijn met de veiligheid van onze collega's.
Lees hier alles wat wij aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid doen.

Trotste sponsor van Twins

Wij zijn partner van Twins, omdat we ontzettend veel liefde koesteren voor honkbal en softbal. Het maakt het extra leuk om te zien wat voor enorme prestaties het team als uitdager van de randstad vanuit Oosterhout levert. Met creativiteit, samenwerkingsverbanden en passie werken zij aan hun toekomst. Precies onze visie, maar dan in een sport omgeving. Er  wordt daarom gelukkig op de werkvloer vaak over honkbal en softbal gepraat. Het team van Quattro Expertise is gek van honkbal en softbal en anders worden ze dat wel. Wij zijn natuurlijk als sponsor van Oosterhout Twins erg in onze nopjes met de goede prestaties van het lokale team in de nationale hoofdklasse. Maar liefst zeven spelers van dit team zijn onlangs geselecteerd voor het Nederlands team voor spelers onder de 23 jaar.