Over Quattro Expertise

Bij Quattro Expertise zijn we dagelijks met ruim veertig mensen aan de slag om jou te helpen met bouwen zonder schadeclaims uit de omgeving. Dit doen we sinds 2006 door vooruitstrevend, betrokken en oplossingsgericht te werken onder het motto #doehetgoed. Wij hebben ons ten doel gesteld om de omgevingsschade bij bouw- en infraprojecten terug te brengen naar € 0,-. Dit ligt niet alleen aan de de daadwerkelijke schade die aan omliggende panden wordt veroorzaakt, maar ook aan onterechte claims die gemiddeld €2500,- aan handelingskosten met zich mee brengen. 

Ons team

Ons team is elke dag bezig slimme oplossingen bedenken voor onze klanten, om elk bouw- of infraproject te realiseren zonder dat dit tot schade aan eigendommen van derden leidt. Dit doen we door vooruitstrevend, betrokken en oplossingsgericht te zijn onder het motto #doehetgoed. Ons doel is: slimme oplossingen bedenken voor onze klanten, om elk bouw- of infraproject te realiseren zonder dat dit tot schade aan eigendommen van derden leidt.

Accountmanager

ejongeneelen@q-e.nl

Accountmanager

mdehaan@q-e.nl

Accountmanager

jcastien@q-e.nl

Teamleider monitoring

jbrouwers@q-e.nl
Bekijk het hele team

Quattro Expertise in cijfers

Begonnen met een focus op Zuid Nederland, maar inmiddels zijn we in heel Nederland actief. In de kaart hieronder is aan de blauwe stippen te zien op welke locaties wij bouwkundige opnames hebben uitgevoerd. De poppetjes staan voor de locaties vanwaar onze experts werken.

14.527.426

foto's gemaakt

272.761

vooropnames uitgevoerd

322

aantal sensors nu live

2.199

claims voorkomen per jaar

€ 5.497.500

claimkosten bespaard per jaar

48

medewerkers

Trotse sponsor van Twins

We zijn partner omdat we ontzettend veel liefde koesteren voor honkbal en softbal. Het maakt het extra leuk om te zien wat voor enorme prestaties het team als uitdager van de randstad vanuit Oosterhout levert. Met creativiteit, samenwerkingsverbanden en passie werken zij aan hun toekomst. Precies onze visie, maar dan in een sport omgeving.. Er  wordt daarom gelukkig op de werkvloer vaak over honkbal en softbal gepraat. Het personeel van Quattro Expertise is gek van honkbal en softbal en anders worden ze dat wel. Wij zijn natuurlijk als sponsor van Oosterhout Twins erg in onze nopjes met de goede prestaties van het lokale team in de nationale hoofdklasse. Maar liefst zeven spelers van dit team zijn onlangs geselecteerd voor het Nederlands team voor spelers onder de 23 jaar.

 

Collega Raf 

En extra trots zijn we dat onze collega Raf Cocu daarbij zit! Als honkballer is Raf een pitcher. Raf kan ontzettend hard gooien en maakt het daarmee de slagmensen van de tegenstanders erg moeilijk. Al zijn hele leven honkbalt hij in Oosterhout en de laatste jaren in de hoofdklasse, waar hij elke week drie wedstrijden speelt. Elke donderdag, zaterdag en zondag pakt hij zijn tas in om de strijd op het veld aan te gaan. Bij Quattro Expertise werkt Raf als vooropname- en monitoringsexpert en werkt hij met diverse sensoren waarmee we de omgeving van bouwplaatsen monitoren op ongewenste verzakkingen, trillingen en geluid.