FAQ

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, vind je hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

FAQ over Quattro Expertise

Jij stelt snelheid, vindingrijkheid en kwaliteit zeer op prijs. Wij weten dit, jij krijgt het. Vanaf de oprichting van ons bedrijf is de kwaliteit van onze vooropnames de basis van onze dienstverlening. Maar wij gaan verder. Wij denken niet alleen met jou mee, maar ook met de omwonenden. Via onze platformen bieden wij alle projectinformatie en inzicht in de opnames aan. Dankzij deze service krijg jij als gemeente of aannemersbedrijf meer waardering en medewerking van de omwonenden.

Klik hier voor al onze kwaliteitscertificeringen.

In noodgevallen kunnen wij binnen 24 uur starten met de vooropnames. Wij weten dat die niet altijd in het bestek zijn opgenomen of dat er pas op het laatste moment aan wordt gedacht, soms pas wanneer omwonenden gaan klagen. Dit zien wij als een noodgeval. Het stilleggen van de bouw kost geld, en daarom staan wij direct voor jou klaar met een oplossing!

Heel eenvoudig. Je kunt ons e-mailen of bellen.

Zodra wij het project hebben afgesloten, worden alle opnames gecontroleerd en zo nodig afgedrukt voor de notaris. Wanneer dit geregeld is, zijn de rapportages vrij voor inzage. Dit duurt 2 tot 5 werkdagen.

Hoe kan je schadeloos bouwen?

Advies

Ons werk start met een grondige analyse van de aanstaande werkzaamheden in relatie tot de omgeving. Welke werkzaamheden zijn onderdeel van het project? Welke risico’s zijn er voor de omgeving? Deze analyse bepaalt ook bij welke gebouwen en woningen een bouwkundige vooropname noodzakelijk is. En welke monitoringsinstrumenten we gaan inzetten tijdens de werkzaamheden.

Bouwkundige opnames

Voorafgaand aan de werkzaamheden voeren we bouwkundige vooropnames uit. Dat helpt bij een eventuele claim om vast te stellen of de schade is veroorzaakt door het bouwen.

Realtime monitoring

Schade en schadeclaims voorkomen we door tijdens werkzaamheden trillingen en andere bewegingen goed te monitoren. Zoveel mogelijk in realtime. Zodat je snel kan ingrijpen als dat nodig is. Het uitgangspunt is: als iets niet beweegt, kan het ook niet kapot.

Andere FAQ?

Andere vragen? Wij zijn altijd bereikbaar!

 

Voor al je andere vragen over Quattro Expertise

Stel ze aan Mathijs!