30 mei 2022

Onze monitoring & vooropname collega’s op TV!

Als sponsor van ons lokale honkbalteam Twins Oosterhout was het geweldig om ons team en collega's te zien op NOS studio sport!

Ons honkbalteam bij de NOS

Wij zijn als sponsor van Oosterhout Twins erg in onze nopjes dat het team te zien was op NOS studio sport! In het weekend had Amsterdam Pirates aanmerkelijk moeite met de Brabanders, maar trokken wel de winst wel over de streep.

Onze collega's in de spotlights

Extra leuk was dat onze vooropname expert & meetassistent Finn Kops en oproepkracht Luuk Bun recht in de spotlight stonden. Bij Quattro Expertise werkt Finn als vooropname- en monitoringsexpert en werkt hij met diverse sensoren waarmee we de omgeving van bouwplaatsen monitoren op ongewenste verzakkingen, trillingen en geluid.

Quattro Expertise trotse sponsor van Twins

We zijn partner omdat we ontzettend veel liefde koesteren voor honkbal en softbal. Het maakt het extra leuk om te zien wat voor enorme prestaties het team als uitdager van de randstad vanuit Oosterhout levert. Met creativiteit, samenwerkingsverbanden en passie werken zij aan hun toekomst. Precies onze visie, maar dan in een sport omgeving.

Gerelateerde artikelen

Bespaar kosten met schadeloos bouwen!

Wij adviseerde Van Waning Bouw met tiltsensoren te werken omdat dit een kosten efficiënt alternatief is voor een automatische XYZ-meting.

Lees meer

Gemeentes zien burgers als belangrijke stakeholder

We vinden het gaaf om te zien dat gemeenten ervoor kiezen om burgers als belangrijke stakeholder te zien. Lees hier hoe ze met burgers omgaan.

Lees meer