Schadeloos bouwen

Schadeloos bouwen. Het kan!

Onze opdrachtgevers helpen om schadeloos te bouwen bij binnen- en buitenstedelijke projecten. Dat is wat we bij Quattro Expertise doen. Meestal met  eigen middelen en mensen  – en soms met betrouwbare partners waarmee we al jaren samenwerken.

Schadeloos bouwen vraagt om aandacht en om een goede voorbereiding, kennis van zaken, een logische aanpak en goede communicatie met de omwonenden en belanghebbenden bij uw project.

Omdat ieder project anders is – een project zonder kwetsbare gebouwen van derden in de nabije omgeving bijvoorbeeld is minder intensief dan een project middenin de stad – hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende vraagstukken en uitdagingen van bouwende partijen.

Automatisering

Vandaag de dag is dit alles grotendeels geautomatiseerd met o.a. onze eigen software voor de bouwkundige opnames, rapportages opleveren via een beveiligde website, metingen ‘realtime’.

Wij blijven op het gebied van automatisering bezig met het verbeteren en innoveren van onze werkwijze om het werk voor onszelf maar vooral voor onze opdrachtgevers sneller, duidelijker en overzichtelijker te maken waardoor we onze kwaliteit duurzaam kunnen waarborgen.

Kennis & kunde

De medewerkers van Quattro Expertise beschikken over een hoog kennisniveau en koppelt dat aan een maximale inzet en commitment.

Kwaliteit & certificering

NIVRE
Platform Binnenstedelijke Kademuren (Platform BiKa)
VCA
CUR223
SBR

Snel & flexibel

De medewerkers van Quattro Expertise zijn flexibel en voeren de werkzaamheden in eigen beheer uit.

Dit houdt in dat de offerte aanvraag altijd snel wordt uitgewerkt en verstuurd en dat de bouwkundige opnamen en monitoringsdiensten snel uitgevoerd / opgepakt kunnen worden.