25 maart 2022

Zelfs dè grootste verzekeraar wilt schadeloos bouwen!

Nationale-Nederlanden is bezig met het nieuwe hoofdstuk in de bouw: bouwen zonder schade. Dat laten zij zien in hun nieuwe webinar: schadeloos bouwen.

Kennisdeling met Nationale Nederlanden

Eerder zijn wij al met Nationale-Nederlanden in gesprek geweest over het onderwerp en wij zijn heel trots om te zien dat zij dit nu zelf ook zo actief oppakken. Als grootste verzekeraar van Nederland delen zij hun expertise over schadeloos bouwen. In dit webinar gaan ze praktijkvoorbeelden bespreken en laten zien hoe jij als bouwer aan de slag kunt.

De Webinar over schadeloos bouwen

In samenwerking met kennispartner Nationale Nederlanden organiseert 12Build een webinar op 7 april, 13.00 tot 14.00 uur. Als grootste verzekeraar van Nederland delen zij hun expertise over schadeloos bouwen. Alle juridische rompslomp en technische praatjes laten ze thuis. Wel laten ze je met drie praktijkvoorbeelden zien hoe bouwen niet moet.

Presentatoren van de webinar

De webinar zal gepresenteerd worden door Peter Brouwer en Geert Buurke.
Geert Buurke is Specialist schadeverzekering bouw, vervoer en transport van Nationale Nederlanden. En Peter Brouwer is hoofd partnerships bij 12build.

Je kan je hier voor deze webinar aanmelden. Wij zijn er in ieder geval zeker bij!

Lees er hier over in het schade magazine!

Gerelateerde artikelen

Johan Brouwers over #schadeloosbouwen

Ieder bouw- en infraproject kan worden afgerond zonder schade aan de omgeving. Dat scheelt tijd, geld (gemiddeld 2.500 euro per claim).

Lees meer

Schadeloos bouwen bij het Hof van Zurloh in Leiden

Een prachtig voorbeeld van schadeloos bouwen! In Leiden helpen wij Van Diemen Sloopwerken met een zeer ingewikkeld project: Het hof van Zurloh.

Lees meer

Schadeloos bouwen: vernieuwen kademuur Binnenveer te Weesp

Bij een inspectie bleek dat de kademuur langs het Binnenveer vervangen en vernieuwd moest worden. Lees hieronder hoe schadeloos is gebouwd.

Lees meer