18 februari 2022

Met trots presenteren we de QUATTRO ACADEMY

Aannemers, slopers en gemeentes die er alles aan doen om schade aan de omgeving te voorkomen. Dat zijn slimme bouwers!

De Quattro Academy zijn in-copmany trainingen over schadeloos bouwen

Wij zijn gestart met in-company trainingen die onze partners up-to-date houden over de risico’s voor de omgeving die gepaard gaan met de bouw. En alle kennis die nodig is voor #schadeloosbouwen.

Quattro Academy

Uitleg over de SBR-richtlijnen

Johan Brouwers en Etienne Mureau zijn bijvoorbeeld afgelopen week bij De Kuiper Infrabouw langs geweest voor een training over de SBR-richtlijnen. We hebben door middel van ingezonden vragen een kennissessie gehouden. In deze sessie hebben wij alles uitgelegd over verschillende trillingen. En welke impact deze hebben op verschillende type omliggende panden.

Quattro Academy

Door middel van onze training gaat jouw team met de juiste kennis op pad en zorg je dat je schade aan omliggende panden vermijdt.

Gerelateerde artikelen

Johan Brouwers over #schadeloosbouwen

Ieder bouw- en infraproject kan worden afgerond zonder schade aan de omgeving. Dat scheelt tijd, geld (gemiddeld 2.500 euro per claim).

Lees meer

Schade of hinder door trillingen? Quattro Helpt!

Een van de bijwerkingen van ons transportsysteem dat het hinder voor omwonende zorgt. Maar wat is nu exact overlast of hinder?

Lees meer

Schadeloos bouwen, Een voorbeeld uit de praktijk

Door ons dataplatform AVALON is tijdens elk project realtime inzicht in de trillingen. Daardoor kan bij elke fluctuatie direct worden ingegrepen.

Lees meer

Ook een in-company training om jouw team slim om te laten gaan met de omgeving?

Bel of mail dan Johan Brouwers