22 februari 2022

Gemeentes zien burgers als belangrijke stakeholder

We vinden het gaaf om te zien dat gemeenten ervoor kiezen om burgers als belangrijke stakeholder te zien. Lees hier hoe ze met burgers omgaan.

Schadeloos bouwen voor Gemeente Gouda

In Gouda wordt veel aan de weg gewerkt. En daarom is Gemeente Gouda is voor ons een vaste partner als het gaat om #schadeloosbouwen. Gemeente Gouda schakelt ons in voor advies, bouwkundige opnames en monitoring.

Feedback van de bewoners

Afgelopen week kregen onze opname experts in Gouda van bewoners te horen dat ze erg blij zijn met de informatievoorziening tijdens onze projecten. Deze feedback krijgen wij, omdat wij altijd voor zowel bewoners als opdrachtgevers bereikbaar zijn voor vragen, via mail, telefoon of WhatsApp. Een afspraak maakt een bewoner op 15 minuten nauwkeurig. We laten bewoners namelijk liever niet een halve dag op onze expert wachten. Daarom zijn wij blij om te zien dat bewoners hierdoor een vertrouwd gevoel krijgen bij de werkzaamheden.

manieren om ons werk nóg beter te doen.

Tijdens deze opdrachten gaan wij zorgvuldig aan de slag. Dat doen ze door open te communiceren met omwonenden. De brieven bijvoorbeeld, die we aan bewoners sturen om een bouwkundige opname aan te kondigen. Afgelopen maart hebben we de tekst daarvan veel eenvoudiger gemaakt. En we hebben een dikgedrukte tekst op de envelop gezet, om ervoor te zorgen dat mensen de brief niet met reclame verwarren en weggooien. Sindsdien maken 17% meer mensen via ons bewonersportal een afspraak voor hun opname.

gemeentes

Wij zijn erg blij om omwonenden goed te helpen wanneer er in hun buurt gebouwd wordt.

Gerelateerde artikelen

De bouwkundige vooropname voorkomt dure ellende…

Het financiële succes van een project is in belangrijke mate afhankelijk van de schade die wordt aangebracht aan eigendommen van derden.

Lees meer

Alles over de bouwkundige vooropname

In een bouwkundige vooropname staan alle bouwkundige gebreken die alvóór de start van een bouw- of infraproject in een woning aanwezig zijn.

Lees meer

Schadeloos bouwen bij jouw project?

Vraag om advies bij Mathijs de Haan