10 augustus 2022

MVO in de bouwsector: steunen van de zorgbus

Wij steunen de zorgbus Levensvreugde die ouderen uit de dorpen rondom Den Hout van en naar Zorgboerderij ‘Levensvreugde’ brengen.

MVO in de bouwsector: Lokale maatschappelijke doelen steunen

We hopen de wereld altijd net iets beter te maken. Niet alleen door het voorkomen van schadeclaims, maar ook door steeds meer elektrisch te rijden en lokale maatschappelijke doelen te steunen in onze thuisbasis Oosterhout.
Een voorbeeld hiervan is de zorgbus Levensvreugde die ouderen uit de dorpen rondom Den Hout van en naar Zorgboerderij ‘Levensvreugde’ brengen.

MVO bouw

Zorgboerderij ‘Levensvreugde’

Deze boerderij biedt dagbesteding aan ouderen. De meeste ouderen die hier komen hebben een vorm van dementie of een andere ouderdom gerelateerde beperking. De dagbesteding vindt plaats op een bestaand melkveebedrijf van 70 melkkoeien. Een dagbesteding waarbij de bezoekers er echt toe doen. Zoals helpen op de boerderij. Ze zijn ook betrokken bij het verzorgen van de dieren. Ze krijgen groene vingers van het onderhouden van de tuin. En voor de rest helpen ze mee bij het bereiden van eten en verdere alledaagse dingen met de bedoeling eenzaamheid tegen te gaan. Kortom een enorm mooi doel!

MVO Bouw

Daarom willen we alle andere sociaal betrokken bedrijven en projectleider Anne Haanskorf hartelijk danken voor het realiseren van deze belangrijke Zorgbus. De eigenaresse was enorm verrast door de grote belangstelling in de oplevering van de nieuwe bus.

Wij wensen Zorgboerderij Levensvreugde heel veel veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Met trots presenteren we de QUATTRO ACADEMY

Aannemers, slopers en gemeentes die er alles aan doen om schade aan de omgeving te voorkomen. Dat zijn slimme bouwers!

Lees meer

Onze monitoring & vooropname collega’s op TV!

Als sponsor van ons lokale honkbalteam Twins Oosterhout was het geweldig om ons team en collega's te zien op NOS studio sport!

Lees meer

Quattro Expertise BV en duurzaam slopen

Quattro Expertise BV levert bijdrage aan 1e duurzame sloopproject van Nederland onder BREEAM-NL Sloop en Demontage certificatie.

Lees meer