5 december 2023

Meet-assistent Erwin: “Het voelt alsof ik eigen baas ben” 

Erwin Heijnen werkt sinds begin 2022 als meet-assistent bij Quattro Expertise. Hij is een geliefde collega waar je echt van op aan kunt en is altijd in voor een geintje. Na vele jaren hard te hebben gewerkt, doet hij het nu wat rustiger aan als meet-assistent.

“De sfeer is relaxed en het voelt alsof ik eigen baas ben”, vertelt de goedlachse Brabander.

Als oproepbare meet-assistent bij Quattro Expertise bepaal je zelf wanneer je werkt en dat biedt veel vrijheid. “Elke week bel of app ik met de planner om af te stemmen wanneer ik de week erop beschikbaar ben.”

Een dag in het Leven van meet-assistent Erwin

Erwin's dagen zijn gevarieerd en boeiend. Hij ondersteunt monitoringsexperts bij hun opdrachten door heel Nederland en is een geliefd gezicht op het kantoor in Oosterhout. „Vaak ga ik naar kantoor voor materiaal, soms voor de gezellige gesprekken," legt hij uit. Zijn collega’s waarderen zijn gezelschap en toewijding aan het werk.

Voldoening

Erwin, die om gezondheidsredenen geen fulltime baan meer kan vervullen, peinst er niet over om achter de geraniums te zitten. “Het voelt goed om echt iets te betekenen, om iets te doen wat ertoe doet. Het werk is misschien niet ingewikkeld, maar zonder mij kan de monitoringsexpert zijn werk niet doen. En ik kom nog eens ergens!”

Favoriete project

De warmste herinnering koestert Erwin aan een project in de hoofdstad. “Om files te vermijden zijn we er altijd al voor zeven uur en dan is het al super gezellig in hartje Amsterdam! De bewoners groeten ons vriendelijk en de studenten en toeristen komen net uit de kroeg rollen. Een vriendelijke cafe-eigenaar bood ons elke keer koffie aan. Ik kom daar graag!”

Word jij Erwins nieuwe collega?

Quattro Expertise is op zoek naar mensen die, net als Erwin, op zoek zijn naar flexibiliteit en voldoening in hun werk. "Je krijgt een veiligheidscursus, werkschoenen, kleding, en alles wat je nodig hebt, maar het belangrijkste zijn de geweldige collega's en de afwisseling in het werk," zegt Erwin enthousiast.

Gerelateerde artikelen

Een bouwkundige tussen- en na-opname, wat is het?

Lees in dit artikel wanneer en waarom je een bouwkundige tussen- en na-opname moet uitvoeren. En waarom je ons hiervoor moet inschakelen.

Lees meer

Gerben Spoelstra over onze bouwkundige opnames

Nuchterheid, afspraak is afspraak en helder communiceren typeert de samenwerking tussen Wiertsema & Partners en Quattro Expertise.

Lees meer

Johan Brouwers over #schadeloosbouwen

Ieder bouw- en infraproject kan worden afgerond zonder schade aan de omgeving. Dat scheelt tijd, geld (gemiddeld 2.500 euro per claim).

Lees meer

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en zelf te ervaren hoe het is om als meet-assistent op pad te gaan?

 Neem dan nu contact op en start jouw avontuur bij Quattro Expertise!