4 oktober 2022

LOMD inspiratiesessie: De menselijke sensor

Quattro Expertise is wederom aanwezig op de LOMD om alles te vertellen wat wij kunnen betekenen voor jullie projecten.

LOMD 2022

Ook dit jaar organiseert Platform Omgevingsmanagement (POM) weer de LOMD. Quattro Expertise is wederom aanwezig op deze dag om alles te vertellen wat wij kunnen betekenen voor jullie projecten.

De menselijke sensor

In Ronde 3: 15.15 - 16:00 uur vertelt Johan Brouwers samen met Boris Tebrunsvelt meer over "De menselijke sensor". Vanuit onze visie van #schadeloosbouwen willen we terechte én onterechte claims voorkomen. Dat doen we niet met bouwkundige opnames en met monitoring. Maar wat nou als je de weerstand van bewoners ook kan gebruiken als waardevolle data? Wij introduceren: de menselijke sensor. We gaan ons platform gebruiken om te meten hoe bewoners zich voelen. Zijn ze op de hoogte? Hoe is de bereikbaarheid? Is er geluidsoverlast? Overlast van trillingen? Dit combineren we hierna met onze sensordata. Lopen de meldingen parallel met onze metingen? We gaan op zoek naar de mogelijkheden en kansen. Wie stapt er met ons in een pilot?

Meld je aan voor onze inspiratiesessie!

Meld je aan en kom gerust eens langs en vergeet je niet aan te melden voor ons verhaal via de volgende link: https://omgevingsmanagementdag.nl/lomd-2022/spreker/login/2209968/zgtPBwVAFgDllVPKSZQjDd?mld=4kIUhBffoB

We hopen je  13 oktober te mogen begroeten en houden je graag op de hoogte!

Gerelateerde artikelen

Bespaar kosten met schadeloos bouwen!

Wij adviseerde Van Waning Bouw met tiltsensoren te werken omdat dit een kosten efficiënt alternatief is voor een automatische XYZ-meting.

Lees meer

De bouwkundige vooropname voorkomt dure ellende…

Het financiële succes van een project is in belangrijke mate afhankelijk van de schade die wordt aangebracht aan eigendommen van derden.

Lees meer

Met trots presenteren we de QUATTRO ACADEMY

Aannemers, slopers en gemeentes die er alles aan doen om schade aan de omgeving te voorkomen. Dat zijn slimme bouwers!

Lees meer