Dit hebben vakantie en schadeloos bouwen met elkaar te maken

Dit hebben vakantie en schadeloos bouwen met elkaar te maken

Vakantie. Eindelijk! Even uit de hectiek van alledag. Misschien lees je dit blog aan de rand van het zwembad, of met je voeten in warme strand. We houden het daarom kort, want we kunnen ons voorstellen dat je deze tijd liever gebruikt om samen met je familie en vrienden te zijn. Toch blijkt uit onderzoek steeds opnieuw dat mensen die uit de hectiek van alledag zijn, vaak de beste ingevingen op werkgebied krijgen. Nieuwe ideeën, mooie plannen en volop energie om het jaar straks mooi af te sluiten. Vandaar dat we je even kort tippen, om je daarna een héle fijne vakantie te wensen.

Het laatste kwartaal

Hoe ga jij het laatste kwartaal van dit jaar in? Heb je je plannen al helemaal uitgedacht, of ben je nog bezig met formuleren van doelstellingen? Misschien richt je je zelfs al op 2021. In welke fase je je ook bevindt, we kunnen met elkaar constateren dat we een heftig half jaar achter de rug hebben als gevolg van de corona-perikelen die helaas nog niet ten einde zijn. Het zal je werk, waarin je vanuit je vak nogal eens bezig bent met risicobeheersing, er niet gemakkelijker op gemaakt hebben. Besef in elk geval dat er op veel vlakken wel degelijk controle uit te oefenen is, wanneer je kijkt naar het beheersen en spreiden van risico’s. Vanuit Quattro Expertise zijn we eveneens met risicobeperking bezig, door de vooropnames, trillings-, geluids-, inclino-, deformatie- en scheurwijdtemetingen die we uitvoeren. Ook het opnemen van schades en het uitvoeren van monitoringsplannen horen daarbij. Wat dat oplevert? Rust, voor onze opdrachtgevers.

Kies voor schadeloos bouwen

Als je, straks na je vakantie, weer aan de slag gaat met een mooi project, denk dan nog eens terug aan dit blog. Bijvoorbeeld wanneer je onduidelijkheid over schades wilt vermijden. Of wanneer je verantwoordelijk bent voor een project dat veel trillingen veroorzaakt. Maar ook bij projecten waar er damwanden moeten worden aangebracht, of waar heiwerkzaamheden plaatsvinden. Voorkom stress en laat je leiden in schadeloos bouwen. Maar nu, eerst een hele fijne vakantie gewenst.

Even sparren?

Mocht je op een later tijdstip even willen sparren, neem dan contact met ons op. Je bereikt ons rechtstreeks via info@q-e.nl of door te bellen met 0162 439184. Even snel het contactformulier op de website invullen kan natuurlijk ook. We kijken uit naar je bericht.

Bel ons