7 december 2023

XYZ-monitoren nieuwe kades Nissewaard

Een update over ons werk in Nissewaard, waar we in opdracht van de gemeente de nieuwe kades van Rederij XYZ-monitoren.

Dura Vermeer's XYZ-Monitoren zorgen voor Stabiliteit bij Bouw Nieuwe Woningen

Dura Vermeer is druk bezig met de bouw van allerlei nieuwe woningen in verschillende stijlen, terwijl wij ervoor zorgen dat de kades tijdens dit proces stabiel blijven.

Hoe XYZ-Metingen Onze Rol Definiƫren in Kade Monitoring

Hoe doen we dat? Met een XYZ-meting! We starten met het plaatsen van meetpunten op plekken die makkelijk toegankelijk en zichtbaar zijn voor onze meetapparatuur. Deze meetpunten, bestaande uit meetstickers en/of prisma's, plaatsen wij natuurlijk met goedkeuring.

XYZ-Metingen en Nulmetingen: Cruciaal voor Kade Stabiliteit

Vervolgens voeren we een nulmeting uit. Hierbij meten we alle punten in ten opzichte van vaste punten buiten het werkgebied, en als het kan, koppelen we deze meting aan het NAP en XY-lokaal stelsel. Voor deze nauwkeurige metingen maken we gebruik van een Leica Total Station.

Onze Nulmeting: XYZ-Monitoren in Actie voor Veilige Kades

Deze nulmeting gebruiken wij tijdens het project om te vergelijken met komende metingen. Zo weten we steeds of er iets verplaatst.

Wij Zorgen voor XYZ-Monitoring om Nissewaard's Nieuwbouw Soepel te Laten Verlopen

We staan paraat om ervoor te zorgen dat de nieuwbouw in Nissewaard soepel verloopt en de kades veilig blijven. Mocht je meer willen weten of vragen hebben over ons proces, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Meer weten over XYZ-metingen?

Stel je vragen aan Mathijs de Haan!