9 januari 2020

#schadeloosbouwen. Nu ook in Noord-Nederland

Onze focus lag vroeger op het midden en zuiden van ons land. Sinds de opening in Hoogeveen zorgen wij voor #schadeloosbouwen in het hele land.

Quattro Expertise nu ook in Noord-Nederland

Een nieuw jaar, een nieuwe vestiging. Onze keuze voor Hoogeveen is een logische. Het is een centraal aan de grote snelwegen gelegen locatie die het mogelijk maakt om de vier provincies Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen snel te bereiken.

Waar wij met Quattro Expertise al jaren opdrachtgevers bedienen onder de lijn Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Is Noord-Nederland voor Quattro Expertise nog een vrijwel onontgonnen gebied. Onder andere door het afsluiten van een aantal landelijke contracten gaan wij nu vol inzetten op #schadeloosbouwen voor klanten in het hele land.

No-nonsense #schadeloosbouwen

Ook vanuit Hoogeveen zullen wij met onze no-nonsense aanpak overheden en aannemers helpen om bouw- en infraprojecten schadeloos te realiseren voor de omgeving. Met doordachte EMVI-plannen, prognoses, bouwkundige vooropnamen en realtime en online bouwmonitoring kunnen wij actief schade aan omgevingsbebouwing voorkomen. Als uitvoerder of opdrachtgever geef je de omgeving de aandacht die het verdient. Bovendien is schadeloos bouwen ook erg duurzaam: waar geen schade is hoeft ook geen herstel uitgevoerd te worden.

Quattro Hoogeveen

Nieuw kantoor, nieuwe kansen, nieuwe collega's

Omdat wij grote strategische groeimogelijkheden zien in Noord-Nederland. Zijn wij nu al op zoek naar nog meer lokale experts die het leuk vinden om ons bedrijf en onze klanten vooruit te helpen. Ken of ben je een vooropname expert, een adviseur trillingen en geluid, of heb je ervaring als projectleider bouwmonitoring? Dan komen wij graag me je in gesprek.