Gezocht: Monitoring-expert

We hebben ruimte voor een nieuwe collega bij Team Monitoring!  Kerneigenschappen: (geo)technisch inzicht, positief, geduldig, pro-actief, empathisch, communicatief en dienstverlenend. Heb jij landmeetkundige ervaring en wil je méér dan alleen meten? Lees dan snel verder.

Pas jij bij ons?

We zoeken een sociale persoonlijkheid die functioneert op mbo-niveau. Het is minder belangrijk welke specifieke opleiding je hebt afgerond.  

Wat ga je doen?

Jij gaat onze klanten adviseren op het gebied van schadeloos bouwen.  Op basis van informatie van onze sensoren en metingen lever jij het juiste advies waarmee de omgeving en onze klant van informatie voorziet.  

Een werkdag van jou zou kunnen bestaan uit plaatsen van sensoren, uitvoeren van een XYZ-meting en deze vervolgens zelf instellen en rapporteren van je metingen aan de klant. In de toekomst schrijf je ook zelf adviezen en stel je monitoringsplannen op. Je hebt regelmatig contact met opdrachtgevers en bewoners. Kortom: een afwisselde binnen/buiten functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Ervaring met het uitvoeren van XYZ-metingen is een pré. 

Je krijgt training on the job van je collega’s van Team Monitoring.   

Wie zijn wij?

#schadeloosbouwen is de missie van Quattro Expertise: geen (schade)claims meer op bouw- en infraprojecten in Nederland. Dat doen we met technische kennis, nauwkeurige inspecties en realtime sensoren.  Daarmee zijn we het meest vooruitstrevende expertisebureau van Nederland.

We zijn écht betrokken bij de projecten van onze opdrachtgevers en hebben een oplossingsgerichte houding. Ook willen we voor onze ruim veertig collega’s de beste werkgever zijn die je kan wensen.   

Wil je meer over ons weten? Kijk op onze website www.quattro-expertise.nl 

Wat krijg jij?

Een zelfstandige functie binnen een leuk en jong team van collega’s bij een fantastisch bedrijf. Quattro Expertise biedt je onder meer een marktconform salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak, de mogelijkheid voor het volgen van cursussen, een (variabele) 13e maand en een premievrije pensioenregeling.   

Denk je nu: dit is echt iets voor mij?

Wacht dan niet te lang met solliciteren. Stuur uiterlijk vóór 1 oktober 2022 een e-mail met je cv en een duidelijke motivatie!