Kom jij onze flexpool van meet-assistenten versterken?

We zoeken mensen die af en toe voor een paar uurtjes beschikbaar zijn. Dat kan je prima combineren met je studie. Maar het is ook een fijne manier om bijvoorbeeld actief te blijven voor of na je pensioen. Ben je dus op zoek naar een invulling voor je vrije tijd en vind je het leuk om te werken in de buitenlucht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat doen wij bij Quattro Expertise?

Wij voeren door heel het land diverse metingen rondom bouw- en infrawerkzaamheden uit. Denk hierbij aan hoogtemetingen en trillingsmetingen. Bij deze metingen kunnen onze collega’s wel wat assistentie gebruiken en daar kom jij om de hoek kijken.

Hoe ziet het werk eruit?

Als meetassistent help je bij hoogtemetingen

Wij voeren een hoogtemeting met twee personen uit: De landmeter en de meet-assistent. De meet-assistent plaatst op alle meetpunten die we inmeten een zogenaamde baak (eigenlijk een grote lineaal). Vervolgens meet de landmeter met zijn meettoestel de baak in. Zo weten wij de exacte hoogte van het meetpunt en kunnen we vaststellen of het meetpunt is gezakt of niet.

Ook voer je onderhoud uit bij onze sensoren

Een van deze sensoren is een trillingsmeter. Een trillingsmeting voeren we uit met sensoren die op een accu werken. Deze accu’s moeten we na een bepaalde tijd verwisselen zodat de sensoren blijven functioneren. Je hebt hiervoor geen specifieke opleiding of vaardigheden nodig. Een rijbewijs is voor deze baan wel een must. 

Hoe plannen jullie mijn werk in?

Een week van tevoren stemmen we de planning met jou af. Aan de hand van jouw opgegeven beschikbaarheid plannen we je in!

Dit is wat collega's zeggen over werken bij ons:

"Quattro Expertise is een geweldige werkplek waar je je professioneel kunt ontwikkelen en wordt omringd door getalenteerde en toegewijde collega's"

- Wessel Schrijber

"Quattro Expertise is een fantastische plek om te werken met een geweldige bedrijfscultuur en uitdagende projecten die je vaardigheden en kennis verbeteren. "

- Debby Rollee

"Met ons bedrijf streven we naar "schadeloos bouwen", zodat alles duidelijk is voor iedereen. Het is elke dag anders en ik ontmoet veel interessante mensen!"

- Jeroen de Jong

Wie zijn wij? 

#schadeloosbouwen is onze missie: geen (schade) claims meer op bouw- en infraprojecten in Nederland. Om dat te bereiken investeren we veel in mensen en systemen, zodat de gebruikers van onze diensten zelf kunnen beoordelen of er schade is ontstaan, of kan gaan ontstaan. Dat doen we met technische kennis, nauwkeurige inspecties en realtime sensoren. Quattro Expertise is het meest vooruitstrevende expertisebureau van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Oosterhout en ons Noordelijke kantoor in Zwolle wordt een team van bouwkundige experts en monitoringspecialisten aangestuurd. We zijn écht betrokken bij de projecten van onze opdrachtgevers en hebben een oplossingsgerichte houding. Ook willen we voor onze ruim 40 collega’s het beste bedrijf zijn dat er is.

Wil je meer over ons weten? Kijk op onze website www.quattro-expertise.nl

Wil je op de hoogte blijven van ons werk en ons team? Volg ons op LinkedIn.

Denk je nu: dit is echt iets voor mij!   

Wacht dan niet te lang met solliciteren. Laat snel van je horen via onze collega Claudia.