Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

We hopen de wereld altijd net iets beter te maken. Niet alleen door het voorkomen van schadeclaims. Maar ook door steeds meer elektrisch te rijden en lokale maatschappelijke doelen te steunen in onze thuisbasis Oosterhout.

Welke kwaliteitsnormen heeft Quattro Expertise?

Quattro Expertise werkt veiliger door onze VCA*

VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Met ons VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Wij laten hiermee zien dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden en zijn hierdoor een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer.

Bekijk hier ons VCA-certificaat.

Onder welke kwaliteitseisen voeren wij onze bouwkundige opnames uit?

Bij onze bouwkundige opnames zijn altijd een experts betrokken die staan ingeschreven bij het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE). Hierdoor bevat onze rapportage de juiste deskundigheid en voldoet onze bouwkundige opname aan de NIVRE-norm en de KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 5024. Het branchebestuur van het NIVRE heeft algemene opname-uitgangspunten gedefinieerd en heeft hier ook de methode bij beschreven die moet worden gehandhaafd bij uitvoering van een opname. Hiermee is een onafhankelijke kwaliteitsnorm vastgesteld waar de bouwkundige opname aan moet voldoen.

Bekijk hier onze plek in het NIVRE-register.

Vind hier onze KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 5024.

Lees hier hoe wij zorgen voor de beste opdrachtgevers- en bewonerservaring met onze bouwkundige opnames.

Duurzaamheid

Duurzaamheid bestaat bij ons uit twee pijlers. Allereerst richten wij ons duurzaamheidsbeleid op de impact die ons werk heeft op de omgeving en hoe wij de negatieve aspecten zoveel mogelijk kunnen beperken. Hoe zorgen we ervoor dat de omgeving zo weinig mogelijk overlast ondervindt van ons werk? Hoe kunnen we onze uitstoot en de schade die dit aanbrengt aan het milieu zoveel mogelijk reduceren? Bewustzijn is hierbij belangrijk. In dat kader staat Quattro Expertise op trede 3 van de CO2-prestatieladder.

Download hier ons CO2-prestatieladder certificaat.

Download hier de duurzaamheidsrapporten van onze energietransitie.

  • Het voortgangsverslag en energie actieplan kun je hier downloaden.
  • Onze energiebeoordeling kun je hier downloaden.
  • Download hier ons inventarisatie sector- keteninitiatieven.

Voor vragen over duurzaamheid kan je ons mailen op info@q-e.nl.

Ten tweede is er de duurzame inzetbaarheid van iedereen die bij ons werkt. We vragen ons daarbij af welke mogelijkheden Quattro Expertise als werkgever kan bieden om ervoor te zorgen dat werknemers met behoud van gezondheid en welzijn kunnen blijven functioneren. Het gaat om de mens, onze collega’s, en ervoor zorgen dat zij zo gezond en gelukkig mogelijk door het leven kunnen gaan.

Sponsoring

Het steunen van goede doelen en sponsoren van sportverenigingen in de lokale gemeenschap is voor ons een mooie manier om iets terug te geven. In de loop der jaren hebben we al vele goede doelen gesteund zoals Twins Oosterhout, de zorgbus zorgboerderij Levensvreugde, het lokale waterpolo team en zijn wij sponsor van de Nederlandse Hartstichting als hart voor de zaak partner.

 

Vragen waarom Quattro Expertise een geschikte parner voor jou is?

Neem contact op met Mathijs de Haan
Fill 1 Copy Created with Sketch. Bellen Mailen