Gezocht: Bouwkundig vooropname-expert

Je hebt geluk! Wij hebben weer ruimte voor een nieuwe collega bij Team Bouwkundige vooropnamen. Woon je in de buurt van Rotterdam? Heb jij oog voor detail, technisch inzicht, doorzettingsvermogen, geduld en empathie? Lees dan snel verder.

Pas jij bij ons? 

We zoeken een sociale persoonlijkheid die functioneert op mbo-niveau. Het is minder belangrijk welke specifieke opleiding je hebt afgerond. Wel vinden we het belangrijk dat je in de buurt van Rotterdam, Zoetermeer, Gouda of Delft woont. Daar zitten veel van onze projecten! We houden van doorzetters en mensen die willen groeien. Je moet handig zijn met een telefoon, want de werkzaamheden verricht je met de door ons zelf ontwikkelde app. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. 

Wat ga je doen als Junior bouwkundig vooropname-expert?

Als Junior bouwkundig vooropname-expert ben je zelfstandig werkzaam en maak je deel uit van het vooropnameteam. Je bent dagelijks op onze projecten aanwezig om de bouwkundige staat van woningen, bedrijfsgebouwen, kades of bijzondere monumenten te inspecteren. Dit kan door heel Nederland zijn. Je hebt contact met bewoners en legt alle bouwkundige gebreken in en aan gebouwen vast door deze te omschrijven en te fotograferen. Deze rapportages worden gebruikt om eventuele schadeclaims rondom bouwprojecten te kunnen beoordelen. 

Je wordt goed ingewerkt, training on the job is onderdeel van deze inwerkperiode. 

We kunnen je vanalles vertellen over Quattro Expertise, maar onze collega’s kunnen dit beter. Dit is wat zij zeggen over werken bij ons:

"Quattro Expertise is een geweldige werkplek waar je je professioneel kunt ontwikkelen en wordt omringd door getalenteerde en toegewijde collega's"

- Wessel Schrijber

"Quattro Expertise is een fantastische plek om te werken met een geweldige bedrijfscultuur en uitdagende projecten die je vaardigheden en kennis verbeteren. "

- Debby Rollee

"Met ons bedrijf streven we naar "schadeloos bouwen", zodat alles duidelijk is voor iedereen. Het is elke dag anders en ik ontmoet veel interessante mensen!"

- Jeroen de Jong

Wie zijn wij? 

#schadeloosbouwen is onze missie: geen (schade) claims meer op bouw- en infraprojecten in Nederland. Om dat te bereiken investeren we veel in mensen en systemen, zodat de gebruikers van onze diensten zelf kunnen beoordelen of er schade is ontstaan, of kan gaan ontstaan. Dat doen we met technische kennis, nauwkeurige inspecties en realtime sensoren. Quattro Expertise is het meest vooruitstrevende expertisebureau van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Oosterhout en ons Noordelijke kantoor in Zwolle wordt een team van bouwkundige experts en monitoringspecialisten aangestuurd. We zijn écht betrokken bij de projecten van onze opdrachtgevers en hebben een oplossingsgerichte houding. Ook willen we voor onze ruim 40 collega’s het beste bedrijf zijn dat er is.

Wil je meer over ons weten? Kijk op onze website www.quattro-expertise.nl

Wil je op de hoogte blijven van ons werk en ons team? Volg ons op LinkedIn!

Wat krijg jij?

Een zelfstandige functie binnen een leuk en jong team van collega’s bij een fantastisch bedrijf. We bieden jou niet alleen een startsalaris tussen de €1.900 en €2.300 per maand (afhankelijk van het aantal uren, jouw leeftijd en ervaring). Je krijgt ook een auto, laptop en telefoon van de zaak, de mogelijkheid voor het volgen van cursussen, een (variabele) 13e maand en een premievrije pensioenregeling. 

Hiernaast word je lid van een hecht team. Je kan uitkijken naar originele personeelsuitjes waar we samen veel plezier gaan beleven!

Denk je nu: dit is echt iets voor mij!   

Wacht dan niet te lang met solliciteren. Stuur snel een e-mail met je cv en een duidelijke motivatie.