Corona Update!

Beste relatie,

De nieuwe maatregelen van de overheid komen op dit moment hard aan in onze samenleving en hebben een duidelijk merkbare uitwerking op onze branche. Graag stellen wij u op de hoogte van onze bedrijfsvoering in de komende periode:

Quattro Expertise BV blijft gewoon operationeel, we zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00u – 17:00u geopend en dus ook bereikbaar.

• Voor-, tussentijdse- en na opnames worden nog steeds uitgevoerd. Al onze medewerkers volgen hierbij de afgegeven protocollen van het RIVM National Institute for Public Health and the Environment.

• Bij onze Realtime- en bouwmonitoring is weinig tot geen contact nodig en gaat gewoon verder zoals u van ons kunt verwachten. Uiteraard nemen wij, waar nodig, ook hier de protocollen van het RIVM National Institute for Public Health and the Environment in acht.

• De bezetting op kantoor is minimaal, de overige collega’s werken vanuit huis en zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

• Afspraken bij ons op kantoor of op locatie bij de klant komen te vervallen en kunnen, indien gewenst, vervangen worden door bijvoorbeeld een videoconferentie.

Wij blijven de adviezen van het RIVM volgen en passen onze maatregelen erop aan als dat nodig is.
We wensen iedereen veel sterkte toe in deze ingewikkelde situatie.

Bel ons