Quattro Expertise BV wint aanbesteding Gemeente Rotterdam

Quattro Expertise BV heeft onlangs een nieuw raamcontract gesloten met Gemeente Rotterdam voor de uitvoering van bouwkundige vooropnamen.

Januari 2016 – Quattro Expertise heeft in het 4e kwartaal van 2015 de aanbesteding van de Gemeente Rotterdam op het gebied van de uitvoering van bouwkundige vooropnamen gewonnen. Daaropvolgend werd een nieuw raamcontract afgesloten voor de duur van twee jaar met een mogelijkheid om tweemaal met een jaar te verlengen. Met het afsluiten van het nieuwe contract wordt de relatie, die reeds in 2007 startte, gecontinueerd. 

Quattro Expertise BV verdiende in de aanbesteding de maximale beoordeling op het gebied van kwaliteit en werkprocedures. Speerpunt in de dienstverlening van Quattro Expertise BV is de maximale benutting van automatisering en het betrekken van omwonenden van een bouw- of infraproject in het proces en communicatie. Zo maken de medewerkers gebruik van het in eigen beheer ontwikkelde iVos, een smartphone app, en kunnen omwonenden projectspecifieke informatie (uitvoeringsplanning, wegafsluitingen etc.) bekijken via de website van Quattro Expertise BV.

Quattro Expertise BV is een landelijk werkend onafhankelijk expertise bureau. SInds de oprichting in 2006 zijn meer dan 140.000 woningen geinspecteerd en daardoor vervelende discussies over bouwschade voorkomen. Het is de missie van Quattro Expertise BV om opdrachtgevers en aannemers te helpen met schadeloos bouwen. Bezoek www.quattro-expertise.nl om te zien hoe wij dat doen.

Bel ons